Antalya

CK Akdeniz Elektirik milli sporcuyu ağırladı

15:02 17 Ocak 2018
CK Akdeniz Elektirik milli sporcuyu ağırladı

CK Akdeniz Elektrik, sponsorluğunu üstlendiği milli kick boks sporcusu Hasan Mert Kızıl'ı ağırladı.

CK Akdeniz'den yapılan açıklamada perakende elektrik sektöründe Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan CK Akdeniz Elektrik'in spora ve sporculara destek vererek sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, Antalyalı milli sporcu Hasan Mert Kızıl'ın sponsorluğunu üstlenen CK Akdeniz Elektrik, 2017 yılının son çeyreğinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Wako Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası öncesi ve sonrasında Kızıl'a destek verdiği, şampiyona sonunda güçlü rakiplerini yenerek 94 kiloda dünya üçüncüsü olan ve ülkemize bronz madalya kazandıran Kızıl'ın şampiyonaya hazırlık sürecinde, beslenme, hazırlık ve antrenman giderlerinin firma tarafından karşılandığı belirtildi.

Türkiye’ye madalya ile dönen milli sporcu Hasan Mert Kızıl, CK Akdeniz Elektrik’i ziyaret ederek kendisine destek olan CK Akdeniz yetkililerine teşekkür etti.

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli de başarılarından ötürü Kızıl'ı kutlayarak, "Hasan'ın başarılarını gururla izledik. Daha çok genç bir sporcu. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük başarılar kazanacağına ve ülkemizi gururla temsil edeceğine gönülden inanıyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.