Antalya

"Bugün Domatesler Mehmetçik İçin Toplanıyor"

12:07 03 Şubat 2018
"Bugün Domatesler Mehmetçik İçin Toplanıyor"

Antalya'nın Kaş ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e 7 ton elma, 13 ton yaş sebze gönderilecek.

Kaş Belediyesi öncülüğünde, Afrin'deki Mehmetçik ve bölgedeki yardıma muhtaç vatandaşa destek amacıyla başlatılan kampanyaya çiftçiler destek verdi.

"Bugün Domatesler Mehmetçik için Toplanıyor" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Belediye Başkanı Halil Kocaer ile kentte üreticilik yapan çiftçiler, seralarda toplama işlemine başladı.

Kaş'ta üretilen 7 ton elma, 13 ton domates, salatalık, biber, Afrin bölgesine ulaştırılacak.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, AA muhabirine, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesindeki operasyonlarını izledikçe gurur duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin hemen sınırındaki tehlikeye karşı TSK'nın başarıyla operasyonları sürdürdüğünü aktaran Kocaer, "Ne kadar güç şartlarda da olsa oradaki PKK, PYD, DEAŞ terör örgütleri, TSK'nın gücü ve iradesi karşısında yerle yeksan oldu. Ümit ediyoruz ki kısa sürede TSK, Özgür Suriye Ordusu ile bölgeyi teröristlerden temizleyip, oradaki halkı zulümden kurtaracaktır." diye konuştu.

Mehmetçik'e destek için Kaş'ta çalışma yaptıklarını anlatan Kocaer, seralardaki domates, salatalık ve biberi Mehmetçik için topladıklarını dile getirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.