Antalya

Kiracıdan ev sahibi hakkında suç duyurusu

14:04 04 Şubat 2018
Kiracıdan ev sahibi hakkında suç duyurusu

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayvansever Sema Saylan, yüksek su faturası nedeniyle tartıştığı ev sahibi ve yakınları hakkında köpeklerine şiddet uyguladıkları ve evindeki eşyaya zarar verdikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kirişçiler Mahallesi'ndeki müstakil evde kiracı olarak oturan Saylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ev sahibi K.K. ile yakınları A.K. ve F.K. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Saylan, "Bir su faturası yüzünden tartışmalarımız başladı. 752 liralık su faturası geldi. Bu kadar suyu benim kullanmadığımı ve itiraz edilmesi gerektiğini söyledim. Su aboneliği ev sahibinin üzerine olduğu için kendilerinin itiraz etmesi gerektiğini belirttim. Bu tartışmanın üzerine tehditler başladı." diye konuştu.

Ev sahibinin kendisi evde yokken suyunu ve elektriğini kestiğini iddia eden Saylan, can güvenliğinin bulunmadığını öne sürdü.

Elektriği ve suyu kesildikten sonra korktuğu için o günü bir arkadaşının yanında geçirdiğini anlatan Saylan, şunları dile getirdi:

"Akşama doğru gittiğimde bir gariplik olduğunu anladım. Baktığım köpekler korkudan bir taraflara sığınmışlardı. Eşyalarımın kırılarak dışarı atılmış olduğunu, kapıların ve camların kırıldığını gördüm. Köpeklerim darbedilmiş. Baktığım 6 köpekten biri darbedildiği için öldü, biri hala belediyenin hayvan barınağında tedavi altında. 'Efe' isimli kayıp köpeğimi 20 gündür arıyorum. Köpeğimi bulana bin lira ödül vereceğim."

- "Kiminle dans ettiğinin farkında değilsin"

Olayın ardından Varsak Jandarma Komutanlığına şikayetçi olduğunu, daha sonra da savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Saylan, bunun üzerine kendisini arayan ev sahibi K.K'nin, "Beni niye şikayet ettin? Ben yaptım, cezam neyse çekerim." dediğini ileri sürdü.

Saylan, ev sahibinin yakını F.K'nin de kendisine tehditte bulunduğunu iddia etti.

Korku ve panik halinde can güvenliğinden endişe duyduğunu anlatan Saylan, evi kullanılamaz hale getirildiği için arkadaşının yanında kaldığını, köpeklerini ise barınağa bıraktığını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.