Antalya

KUTSO'da GES toplantısı yapıldı

13:48 01 Mart 2018
KUTSO'da GES toplantısı yapıldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Güneş Enerjisi Santralleri (GES) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar, YEO Enerji firması yetkilileri, elektrik ve mühendislik firmaları ile vatandaşlar katıldı.

Güneş enerjisinin geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirten KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar, konu hakkında KUTSO üyelerini ve bölge halkını bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

Bölgede güneş enerjisi verimliliğinin yüksek olduğunu anımsatan Bakar, "Bölgemizde uygun olan yerlere bu yatırımlar yapılabilir. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımızı, üyelerini bilgilendirmek istedik. İnşallah verimli bir toplantı olur." dedi.

Toplantıda YEO Enerji firmasından Orkun Arıkan, katılımcılara Güneş Enerjisi Santralleri ile ilgili yatırım maliyetleri, çalışma sistemleri, devlet teşvikleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında detaylı bilgi aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.