Antalya

Bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

12:30 20 Mart 2018
Bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Kumluca'da bir işletme, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünde bir günlük kazancını, Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

İşletme yetkilileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünde bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Düzenlenen etkinliğe Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Altınay, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İşletme sahibi Canan Çiftçi, 18 Mart'ta, işletmede yapılan satışların bedelini Çanakkale Zaferi'nin de yıl dönümü olması ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışladıklarını dile getirdi.

Etkinliği, "Gün birlik olma günü" sloganıyla başlattıklarını aktaran Çiftçi, "Hem işletmemize gelerek hem de internetten yapılan satışların toplamından sonra yapılan satış miktarını, Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdık. Halkımız yoğun talep gösterdi, emeği geçen destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.