Antalya

Norveçli kick boksçular Antalya'da kamp yapıyor

11:02 29 Mart 2018
Norveçli kick boksçular Antalya'da kamp yapıyor

Norveçli kick boksçular, Antalya'nın Kemer ilçesinde kamp yapıyor.

Norveç'in Fighter Kickboks Kulubü, kamp çalışması için Kemer'e geldi.

Norveç Kick Boks Milli Takımında yer alan 7 sporcunun da ralarında bulunduğu 52 kişilik kafile, kamp merkezinde antrenmanlarına başladı.

Kulüp Başkanı ve Norveç Milli Takımı Başantrenörü Daimi Akın (45), gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 yıldır Norveç milli takımını çalıştırdığını söyledi.

Akın, Norveç'te 4 kick boks okulunun olduğunu ve bu okullarda 850 sporcusunun bulunduğunu kaydetti.

Antalya'da bir organizasyona hazırlandıklarını dile getiren Akın, "Kamp dönemi iyi geçiyor. Burada hava çok güzel. Eylül'de kemer maçları olacak. Sporcularım o maçlara da hazırlanıyoruz. Ayrıca kasım ayında Slovenya'da yapılacak Avrupa şampiyonasını çok önemsiyoruz." dedi.

Milli sporcu 33 yaşındaki Tea Therese Naess ise en büyük hedefinin dünya profesyonel kemer maçında kemerini korumak olduğunu söyledi.

Kemer maçına çıkmadan önce bütün hazırlıklarını en iyi şekilde değerlendirdiğini ifade eden Naess, amatör Avrupa şampiyonluğunu da korumak istediğini kaydetti.

Naess, daha önce birçok uluslararası müsabakalarda Türk sporcularla karşılaştığını anlatarak, "Türk sporcular ile karşılaştım. İçlerinde en iyisi dünya şampiyonası finalinde karşılaştığım Gözde Bayergi Arıca'ydı. Kendisiyle daha sonra bir maç daha yaptık ve onu da ben kazandım." diye konuştu.

Kampın 31 Mart Cumartesi günü sona ereceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.