Antalya

Antalya'da Kaleiçi değerlendirme toplantısı yapıldı

09:16 05 Nisan 2018
Antalya'da Kaleiçi değerlendirme toplantısı yapıldı

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Münir Karaloğlu başkanlığındaki toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Ahmet Taşır, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kurumların il müdürleri, ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi'ne yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Vali Karaloğlu, "Hepinizin bildiği gibi daha önceki toplantılarımızda Kaleiçi'nin tertibi, düzeni, trafiği, girişi, çıkışı, güvenliği ile ilgili çeşitli kararlar almıştık. Bugün de süreç içinde aldığımız kararlar ve uygulamalardaki aksaklıklarla ilgili değerlendirmelerde bulunup, alternatif çözümler ürettik." ifadelerini kullandı.

Karaloğlu, iş birliği halinde Kaleiçi’ni, tarihi ve kültürel değerleriyle koruyup daha da canlandırmayı, huzur, düzen ve tertibin sağlamayı, daha çok aileler ile yerli ve yabancı misafirin ziyaret etmesini planladıklarını aktardı.

Vali Karaloğlu, Kaleiçi’nin kent turizmine katkısının arttırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.