Antalya

Klasik otomobiller Antalya'da buluştu

14:23 29 Nisan 2018
Klasik otomobiller Antalya'da buluştu

Kepez Belediyesi, Murat 124 ile Uno Clup Antalya ve Uno Clup Fethiye iş birliğiyle 2 ayrı "Klasik Otomobiller Buluşması" düzenledi.

Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Murat 124 Sevenler Buluşması etkinliği Dokumapark'ta renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte, Türkiye'nin farklı noktalarından gelen Murat 124 model araçların yanı sıra Java motosikletler de görücüye çıktı. Hafta sonu tatilini Dokumapark’ta değerlendiren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin 3’üncü yılında 1971-1976 model 300 klasik araç hafta sonu boyunca Kepezlilerle buluştu.

Uno Clup Antalya ve Uno Clup Fethiye kulüpleri de Macera Park'da bir araya geldi. Kulüp üyelerinin 1991-2001 arası otomobilleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, nostaljik araçların renk renk boy gösterdiği güzel bir etkinliğin öncüsü olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Dokumapark, nostalji tutkunlarının anılarına her zaman canlı tutacak bir cazibe merkezi olarak hizmet veriyor. Tüm vatandaşlarımızı bu nostaljiyi yaşamaları ve geçmişe kısa bir yolculuk yapmaları için Dokumapark'a bekliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.