Antalya

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

14:04 30 Nisan 2018
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Emeğin, alın terinin her daim sembolü olan, ekonomi, sanayi, tarım alanında kısaca ülkemizin en ücra köşesinde üretime katkı koyarak nafakasını çıkaran işçilerimiz şunu çok iyi bilmelisiniz ki sizler her şeyin en iyisine layıksınız." dedi.

Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü coşkuyla kutladıklarını bildirdi.

İşçiler, memurlar, çalışanlar olmazsa hizmet konusunda sınıfta kalacaklarını kaydeden Türel, açıklamasına şöyle devam etti:

"Emeğin, alın terinin her daim sembolü olan, ekonomi, sanayi, tarım alanında kısaca ülkemizin en ücra köşesinde üretime katkı koyarak nafakasını çıkaran işçilerimiz şunu çok iyi bilmelisiniz ki sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalyamızın gelişmesi bir dünya kenti olması yönünde gösterdiğimiz çabamızın en önemli paydaşı sizlersiniz. Biliyoruz ki hiçbir hizmet kolay yapılmıyor. 'Ben değil biz' anlayışı ile yaptığımız hizmetlerin karşılığını sizler sayesinde alıyoruz. Bu vesileyle öncelikle Büyükşehir Belediyesi camiasında çalışıp evine rızık ve ekmek götüren bütün mesai arkadaşlarıma, tüm emekçi kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Verilen bir emeğin karşılığını almak ne kadar güzel ise o karşılığı görmezden gelmek de bir o kadar zulümdür. Bunu çok iyi bilen bir belediye başkanı olarak, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğini esas alan bir anlayışla belediyemizi yönetiyoruz. Biliyorsunuz Türkiye genelinde işçisine en yüksek maaşı veren belediyeyiz. Bu gurur da bize yeter."

Şirket çalışanları dahil, hiçbir personeline borcu olmayan bir belediye olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Türel, işçilerin emekçilerin sözde değil özde yanında olduklarını ifade etti. Başkan Türel, "Bu vesileyle, işçi, memur tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, 1 Mayısların anlamına uygun dostluk ve dayanışma havası içerisinde geçmesini diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.