Antalya

Türel, Varyant-Beach Park'ı inceledi

15:54 02 Mayıs 2018
Türel, Varyant-Beach Park'ı inceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahili Projesi'nin tamamlanan Varyant-Beach Park bölümünü gezdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE'nin yürüttüğü Konyaaltı Sahili Projesi kapsamında, Sealife Otel'in önündeki ilk etabın ardından Varyant-Beachpark etabı da kullanıma sunuldu.

Türel, hizmete açılan Varyant-Beach Park bölümünde incelemelerde bulundu. Proje kapsamında yenilenen seyir terasından bir süre Konyaaltı Sahili'ni ve manzarayı izleyen ve yürüyüş yolunu deneyimleyen Türel, incelemesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben anlatmayayım. Bu güzelliği yerinde görün." ifadelerini kullandı.

Antalya'ya yeni bir yaşam alanı kazandırma hedefiyle ortaya konulan projede, sahil boyunca sıralanan ağaçlar, doğal taşlarla kaplı yürüyüş yolları, gölgelikler ve oturma alanları yer alıyor. Projede ayrıca sosyal ve kültürel alanlar, gezi alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, aktivite alanları, rekreasyon alanları, yeme-içme alanlarıyla tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde düzenlendi.

Projenin bu ay sonuna kadar tümüyle tamamlanması planlanıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.