Antalya

Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off

23:20 04 Mayıs 2018
Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off

Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off çeyrek finalinde Bahçeşehir Koleji ile eşleşen Antalyaspor'un genel menajeri Arzu Özyiğit, ilk maçta ev sahibi takım avantajını iyi değerlendirmek istediklerini bildirdi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, TBL play-off çeyrek finalinde Bahçeşehir Koleji ile eşleşen Antalyaspor'un, yarın saat 18.00’de Antalya Spor Salonu’nda Süper Lig yolunda ilk maçına çıkacağı belirtildi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen genel menajer Arzu Özyiğit, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin normal sezonunda oynadıkları 34 maçın 23’ünü kazandıklarını kaydetti.

"Bu, bana göre inanılmaz bir büyük başarı." ifadesini kullanan Arzu Özyiğit'in değerlendirmesi şöyle:

"Burada en büyük pay, tabii ki öncelikle sporcularımın ve arkasından ekibimin uyumu, yönetimin bize sağladığı güven, destektir. Hedeflerimiz bu kadar değil. Bahçeşehir, ligin en yüksek bütçeli iki takımından biri. Çok derin ve güçlü kadroları var. Onlar da son haftalarda bayağı uyum yakaladılar, son 5 haftada kaybetmediler. Bunun farkındayız. Onlar takımlarını kurarken tek hedefleri, lige çıkmaktı. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorlar açıkçası ama biz de kolay kolay bu fırsatı onlara verecek bir takım değiliz. İlk maç kendi evimizde, ev sahibi avantajına sahibiz. Bu avantajı çok iyi kullanmak istiyoruz. Bunun için de tüm taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.