Antalya

Kepez'de en güzel buzağı seçildi

13:18 13 Mayıs 2018
Kepez'de en güzel buzağı seçildi

Kepez Belediyesi'nin katkılarıyla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kepez Kaymakamlığı ve Döşemealtı-Kepez İlçeleri Süt Üreticileri Birliği ortaklığında 1. Kepez Buzağı Yarışması yapıldı.

Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Antalya Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk , Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda kişi katıldı.

Yarışmada, Simental ve Holstein ırkı buzağılardan her ırk kendi kategorisinde yarışırken, her ırkın birincisine tam altın ve buzağı kulübesi, ikincisine yarım altın ve hayvan yemi, üçüncüsüne ise çeyrek altın ve hayvan yemi ödülü verildi.

Etkinlikte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin her alanda gelişmesi için çabaladıklarını belirterek, "Bu eğlenceli etkinlikle önemli bir konuya dikkat çekiyoruz. Hayvan yetiştiriciliği alanında çok önemli bir projenin ilkini gerçekleştiriyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüz yetkilileri böyle bir etkinlik yapacaklarını söylediler. Bizler de hayvancılığın gelişmesi konusunda destek vermeye devam ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.