Antalya

Vali Karaloğlu, gençleri kabul etti

20:01 15 Mayıs 2018
Vali Karaloğlu, gençleri kabul etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla farklı ülkelerden Antalya'ya gelen gençleri ve milli sporcuları makamında kabul etti.

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarete gelen gençlere Antalya'nın, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten Vali Karaloğlu, çok sayıda yabancı misafirin tatil için ve yaşamının bir kısmını geçirmek için Antalya'ya geldiğini, bu yönüyle de Antalya'ya Türkiye'nin dışarıya açılan penceresi denilebileceğini ifade etti.

Gençlerin 19 Mayıs dolayısıyla Antalya'ya geldiklerine belirten Vali Karaloğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlattığı günün gençlere armağan edilmesinin gençlere aslında bir sorumluluk yüklediğini kaydetti. 19 Mayıs'ın, milli mücadeleyi devam ettirmek ve Türkiye'yi daha iyi yarınlara taşımak için gençlerin kendilerini hazırlaması amacıyla gençlere armağan edildiğini ifade eden Karaloğlu, gençlere güvendiklerini, gençlerin sahip oldukları imkanlarla Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarına inandığını vurguladı.

Gençlerin bayramını kutlayan Vali Karaloğlu, "İlin valisi olarak sizi burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Hepiniz Türkiye'mize, Antalya'mıza hoş geldiniz. Hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun." dedi.

Farklı ülkelerden gelen yaklaşık 120 genç bayramı Antalya'da geçirecek. Bu yılki kutlamalarda, Filistin için ilan edilen milli yas nedeniyle müzikli etkinliklere bazı kısıtlamalar getirilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.