Antalya

Diş Hekimliği Fakültesine kalite belgesi

14:20 23 Mayıs 2018
Diş Hekimliği Fakültesine kalite belgesi

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diş Hekimliği Fakültesi, Tedavi Hizmetleri ve Eğitim Faaliyetleri Kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 4-6 Nisan'da yapılan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki'ni başarıyla tamamladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'ın makam odasında yapılan belge teslim törenine, Rektör Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hüseyin Özdamar, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Ünal, Diş Hekimliği Fakültesinin TS EN ISO 9001:2015 Kalite Belgesi gibi önemli bir belgeyle kalitesini tescillemiş olmasının son derece gurur verici olduğunu ifade etti.

Fakültenin gerek eğitim öğretim, gerekse hasta memnuniyeti açısından her zaman en iyiyi hedeflediğini vurgulayan Ünal, "Şu an yapımı devam eden yeni binamıza geçtiğimiz zaman kapasitesini ve hizmet kalitesini daha da artırarak çok daha iyi şartlarda hizmet vereceklerine inanıyorum. Başta Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma bize bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.