Antalya

Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası Kaş'ta kuruldu

14:43 24 Mayıs 2018
Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası Kaş'ta kuruldu

Antalya Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası, Kaş ilçesinde kuruldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile çok sayıda vatandaşın katıldığı iftarda konuşan Başkan Türel, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Ramazanda diğer aylardan daha fazla çalıştıklarını, mesaiyi sahura kadar uzattıklarını kaydeden Türel, şöyle devam etti:

"İşte bugün sabahın erken saatlerinden beri vatandaşlarımızla birlikteyiz. Yaylaçavdır'da sulama tesisimizi hizmete soktuk, artık o mümbit topraklarda çok daha bereketli üretim olacak. Arkasından Karaçay Köprüsü'nün açılışında Palamut'la Seydikemer'i birbirine yeniden bağladık. 'Önemli olan köprüler yapmak değil, gönül köprüleri kurmak' dedik. Muğla Valisi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Seydikemer Belediye Başkanı ile köprünün ortasında kucaklaştık. İşte bizi büyüten bu birlik ve beraberliktir. Bu son derece önemli. Bunu başardığımızda yedi düvel birleşse ki birleşiyor, bileğimizi bükemiyor, bükemez."

Muasır medeniyet seviyesine çalışılarak çıkılabileceğini ifade eden Türel, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi çalışarak olur. Bir gün Antalya'dayız ertesi gün Ankara'da. Her gün bir şantiyedeyiz. Bu çalışma ve beraberlikle de eser vermeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.