Antalya

Vali Karaloğlu'ndan ATB'ye ziyaret

14:07 30 Mayıs 2018
Vali Karaloğlu'ndan ATB'ye ziyaret

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ticaret Borsasına (ATB) "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süre önce seçimlerini tamamlayan borsayı ziyaret eden Karaloğlu'nu, ATB Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, yönetim kurulu ve meclis üyeleri karşıladı.

ATB Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Çandır ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Karaloğlu, tarımın insanlık için önemli bir sektör olduğuna dikkat çekti.

Tarımsal üretim yapıp, bunun ticaretini yaparak ekonominin gelişimine katkıda bulunan çiftçilere ve borsa üyelerine teşekkür eden Karaloğlu, borsanın kent için önemli bir kurum olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çandır da borsanın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Tarımın toplumun kılcal damarlarına kadar yansıyan ekonomi yarattığını vurgulayan Çandır, tarımın mutlaka öncelikle desteklenmesi gereken bir sektör olduğunu kaydetti.

Çandır, hazine arazilerinin süs bitkileri ve tıbbi aromatik bitki sektörüne tahsisiyle ilgili arazi envanterine ulaşmakta zorluk yaşadıklarını bildirerek, bu konuda destek istedi.

Çandır, ziyarette, bu yıl 24-28 Ekim'de ANFAŞ'da yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX ile ilgili bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.