Antalya

Antalya'nın "en güzel" bahçe ve balkonları ödüllendirildi

17:55 21 Haziran 2018
Antalya'nın "en güzel" bahçe ve balkonları ödüllendirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin bu yıl üçüncü kez düzenlediği En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in selamlarını ileterek, ödül alanların her birini daha sonra ziyaret edip, tebrik edeceğini ifade ettiğini belirtti.

Antalya'nın çevre alanında uluslararası düzeyde kazandığı başarılara değinen Ekici, Antalya'nın daha önce de 5 Yıldızlı Çiçek Ödülü'ne layık görüldüğünü hatırlattı.

Jüri Başkanı Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Erdoğan ise "Farklı kurum ve kuruluşların mensubu olan 9 kişilik bir jüri ile yarışmaya katılan eserleri çok detaylı kriterlerle değerlendirdik. Hiçbir etki ve baskı altında kalmadan cesaretle kararlarımızı verdik." dedi.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Her kategoride birinciye 4 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise bin lira para ödülü verilen yarışmada, toplam 42 bin lira para ödülü dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.