Antalya

Türkiye sandık başında

14:13 24 Haziran 2018
Türkiye sandık başında

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, oy kullanmak için Bedriye Bileydi İlkokulu'na oğlu Gökhan Böcek ile geldi. Oyunu kullanacağı 1157 numaralı sandıkta bir süre sıra bekleyen Böcek, daha sonra oyunu kullandı.

Oy kullanmak için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Böcek, "Her vatandaş gibi görevimizi yerine getirdik. Seçimlere yoğun bir katılımın olduğunu gözlemliyoruz. Demokrasinin vazgeçilmesi olan seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." dedi.

- Kepez Belediye Başkanı Tütüncü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de eşi Ayşe Tütüncü ile oyunu Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu'nda kullandı.

Oy zarfını "Hayırlı uğurlu olsun." dilekleriyle 1452 numaralı seçmen sandığına atan Tütüncü, sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi. Tütüncü, "Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemiz için, milletimiz için, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. En önemli mutluluklardan biri oy verme işlemlerinin sabahın erken saatlerinde büyük bir demokratik olgunluk içinde gerçekleştiriliyor olmasıdır. Hemşehrilerimiz bu seçimi adeta demokrasi bayramı ve şöleni olarak algılamaktadırlar. Mutluluk ve neşe içinde oy işlemlerini gerçekleştirmektedirler." açıklamasında bulundu.

- Döşemealtı Belediye Başkanı Genç

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de Yeşilbayır İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 1008 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanmadan önce sandıkların kurulduğu okulları gezen Genç, sandık görevlilerine başarı diledi.

- Milletvekili Uslu

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu, Finike Atatürk İlkokulu 1037 numaralı sandıkta, eşi Seyhan Uslu ve çocuklarıyla kullandı.

Seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Uslu, "Türkiye tarihinin en kritik seçimi için günlerdir sahadayız. Seçim kampanyamız süresince Antalya'mızı karış karış gezerek hemşehrilerimizle buluştuk. Seçimlerin önemini anlattık. Kampanya süresince biz konuştuk. Bugün ise söz de karar da milletimizin. Oyumuzu kullandık. Seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Vakit Türkiye vaktidir." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.