Antalya

Liseli Melih'in acı ölümü!

11:36 08 Temmuz 2018 4 Yorum Var
Liseli Melih'in acı ölümü!

Antalya'da, kullandığı motosikletle otomobile arkadan çarparak ağır yaralanan Melih Istıl , kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay sabah saatlerinde, Kepez ilçesi Akdeniz Sanayi Sitesi 75. Yıl Caddesi 1 Nolu Giriş'te meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi Melih Istıl, 07 BIJ 08 plakalı motosikletle seyir halindeyken, 07 BAM 40 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Melih Istıl, çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Istıl'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

2 kız kardeşi bulunan ve boş zamanlarında ailesine ait elektronik üzerine ticaret yapan işyerinde çalışan Melih Istıl'ın cenazesini almaya gelen yakınları gözyaşı döktü. Istıl'ın motosiklet tutkunu olduğu belirtildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • bahtılıeml 5 yıl önce Şikayet Et
    ah be canım kardeşim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bahtılıeml 5 yıl önce Şikayet Et
    ah be canım kardeşim ne yaptın sen
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Banu 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim cennet kuşu etsin ailesine sabır versin çok üzüldüm..benim oğlumda çok istiyor motor almayı ama hakkımı helal etmem diyorum..korkuyorum gerçekten motorlari trafikte araçtan saymiyorlar
    Cevapla
  • mortorsitlet 5 yıl önce Şikayet Et
    benzer olayı ben yaşadım servisten inerken hemen hemen aynı yaşlardaki çocuk ve 1 arkadaşı iş servisine arkadan çarptı o anı unutamıyorum çocuk çocuğun eline motor vermeyin kardeşim motor kullananlara tavsiyem kaporta sizsiniz çok dikkatli olun türkiyede motor veya bisikletlileri trafikten saymıyorlar buna acil çözüm gerek ailesine başınız sağ olsun demekten başka bir şey gelmiyor
    Cevapla
  • Ysuuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Coluk cocuk deil ehliyet yasi var onun onde giden araba hatali
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Daya yeni almış motorunu 1 hafta olmuş Yazık Allah anasına babasına sabır versin
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.