Antalya

Kepez'e üniversite için iş birliği

15:08 12 Ağustos 2018
Kepez'e üniversite için iş birliği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede kurulması planlanan üniversite için iş adamlarıyla görüştü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğini (ANSİAD) ziyaret eden Tütüncü, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kan ve Yönetim kurulu üyeleriyle eğitim alnında birlikte yapabilecekleri çalışmaları ele aldı.

ANSİAD'ın, Antalya için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun belirten Tütüncü, kentin gelişmesine, eğitimine, kültürüne ve sanatına katkı veren çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti.

Tütüncü, ANSİAD'ın Antalya'ya yeni bir üniversite kazandırma çalışması olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti gösterme konusunda bir kararlılığın içerisindeyiz. Kepez'de yeni bir üniversite kurulmasına ilişkin olarak 6-7 yıldır çalışma yapıyoruz. Mevcut imar planlarında şehre rezerv üniversite alanları üretme konusunda gayretin içerisinde olduk. ANSİAD ve ATSO'nun öncülüğünde Antalya'ya yeni bir üniversite kazandırma konusunda belediyemiz, onların paydaşları şeklinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyacaktır. Önemli olan elimizdeki imkanları birleştirmek suretiyle Antalya'ya yeni bir üniversite kazandırabilmektir. Antalya'nın üniversiteler kenti olma vizyonuna Kepez'den güçlü bir katkı vermek en önemli önceliğimiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.