Antalya

Ecel çay molasında geldi! 52 yaşındaki kadın...

10:28 28 Ağustos 2018 6 Yorum Var
Ecel çay molasında geldi! 52 yaşındaki kadın...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin mutfağında çalışan Gülizar Karaman (52) çay molasında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin mutfak bölümünde çalışan Gülizar Karaman, dün saat 10.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte çay molasına çıktı. Hem dinlenen hem de çay içen Gülizar Karaman bir anda fenalaştı. Karaman'a ilk müdahaleyi yapan arkadaşları bir yandan da sağlık ekiplerine haber verdi.

Otele gelen sağlık ekibi tarafından kalp krizi geçirdiği belirlenen ve ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye götürülen Gülizar Karaman kurtarılamadı.

Gülizar Karaman'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Evli ve 3 kız çocuğu olan Gülizar Karaman'ın Manavgat'ta çeşitli otellerde mutfak ve bulaşıkhane bölümlerinde çalıştığı öğrenildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • yazik 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabah 7 gece 24 calistiriyorlar asgari ucrete buna can mi dayanir
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm gelince iş bitiyor adres de isim sormuyor
    Cevapla
  • eleştirici 5 yıl önce Şikayet Et
    o bulaşıkhanelerde 5 yıl çalıştım rezalet zor bir iş tir bugün geliştik avrupa bizi kıskanıyor diyenler bizim kıskanılıcak bir tarfımız yok hala avrupanın kölesiyiz teyzeme allah rahmet eğlesin yakınlarınada başsağlığı diliyorum
    Cevapla
  • Mirasyedi 5 yıl önce Şikayet Et
    Memleket ne halde millet neyle geçiniyor neden battık diyen yok. Hep düşman oluşturuluyor.
  • nihat 5 yıl önce Şikayet Et
    bu güzel insana allahım rahmet eylesin
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin inşaAllah. Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Tüm Ümmet i Muhammed'in sav ölmüşlerine Allah'tan cc rahmet diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.