Antalya

ATSO Başkanı Çetin'den Ronaldo'ya davet

09:12 18 Eylül 2018
ATSO Başkanı Çetin'den Ronaldo'ya davet

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'yu yatırım için Antalya'ya davet etti.

ATSO'dan yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, futbol dışında yatırım yaptığı turizm sektöründe altıncı otelini Fransa'nın başkenti Paris'te açtı.

Pestana CR7 markası ile açtığı altıncı otelinin ardından, ATSO Başkanı Çetin, Ronaldo'yu sosyal medya üzerinden Antalya'ya yatırım yapması için davet etti.

Çetin, mesajında, Antalya'nın dünyanın en güzel destinasyonlarından biri olduğunu ifade ederek, Ronaldo'nun forma numarası ve yedinci otelinin olmasının yanı sıra Antalya'nın posta kodunun da 7 olduğunu ve bunun kendisine şans getireceğini vurguladı.

Başkan Çetin, sosyal medya üzerinden mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Selam Cristiano! Paris'teki yeni otelin için tebrikler. Eğer bir sonraki otelini dünyadaki en güzel destinasyonlardan biri olan Antalya'da açmayı düşünürsen, bu şanslı bir kombinasyon olacaktır. Antalya'nın posta kodu 7, senin 7'nci otelin ve forma numaran 7. Seni Antalya'ya bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.