Antalya

Antalya'da kadınlar plajına yoğun ilgi

15:18 02 Ekim 2018
Antalya'da kadınlar plajına yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesince Alanya ilçesinde oluşturulan kadınlar plajından, yaz sezonunda aralarında yabancı turistlerin de bulunduğu 40 bin kadının yararlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in açtığı Alanya Aysultan Kadınlar Plajı'na yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Alanya-Gazipaşa sınırındaki Uğrak mevkisinde hizmet veren plajın, yaz mevsimi boyunca ziyaretçi akınına uğradığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören plaj, kadınların gözdesi oldu. Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş ve Aksekili kadınların yanı sıra çok sayıda turist de Aysultan Kadınlar Plajı'nı tercih etti. Yerli ve yabancı yaklaşık 40 bin kadın ziyaretçi, plajda rahat ve nezih bir ortamda denize girmenin keyfini çıkardı."

- Kadınlara ayrıcalıklı hizmet

Geçen yıl hizmet vermeye başlayan Aysultan Kadınlar Plajı'nın Alanya'ya 35, Gazipaşa'ya ise 15 kilometre mesafede bulunduğuna işaret edilen açıklamada, plajı kullanmak isteyen kadınlara sezon boyunca ücretsiz servis hizmeti verildiği vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesinin Antalya'da 3 kadınlar plajı bulunduğu hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"2014'te Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in hizmete açtığı Sarısu Kadınlar Plajı'nın büyük ilgi görmesinin ardından ilçelerden de bu yönde talep gelmesi üzerine proje ilçelere de taşındı. Türel, ikinci olarak Alanya Aysultan Kadınlar Plajı'nı ve son olarak da 2018 yaz sezonunda Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'nı hizmete açtı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.