Antalya

Başkan Uysal, muhtarlarla buluştu

11:47 20 Ekim 2018
Başkan Uysal, muhtarlarla buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, muhtarlarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Uysal'ın, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında verdiği yemek programına, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran, Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın, Muratpaşa'daki mahalle muhtarları ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Uysal, birçok işi muhtarlarla çalışarak başardıklarını belirterek, Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana ilçe sakinlerine iyi hizmet için çalıştıklarını aktardı.

Park ve bahçeleri iki katına çıkardıklarını ve vatandaşlara eğitim, sosyal hizmet anlamında yardımlarda bulunduklarını hatırlatan Uysal, insanları birleştiren ve birbirine yaklaştıran bir yaklaşım içinde olduklarını vurguladı.

Milli ve dini bayramları, kültürel günleri çok önemsediklerini ifade eden Uysal, "Yılda 12 festival yapıyoruz ve herkese kamu hizmetini eşit ve adil bir şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. İnsanlarımızı kucakladık. Ne mutlu bize." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.