Antalya

Akdeniz Üniversitesine yeni laboratuvar

16:56 20 Ekim 2018
Akdeniz Üniversitesine yeni laboratuvar

Antalya Üniversite Destekleme Vakfı tarafından, Akdeniz Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanlığına yeni laboratuvar kuruldu.

Fakültenin fuaye alanında gerçekleştirilen bilgisayar laboratuvarının açılış törenine, rektör yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar ve Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, Genel Sekreter Ali Serinoğlu, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluç, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Coşar, Enformatik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fırat Yücel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Vakıf Başkanı Uluç, yaptığı açıklamada, vakıf olarak 1973'ten bu yana Antalya'da eğitim öğretimin iyileştirilmesi, özellikle üniversite öğrencilerinin eğitim kalitelerinin arttırılması adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.

"Son teknoloji bilgisayarlardan oluşan bir laboratuvarı daha üniversitemize kazandırmış olmamın mutluluğu içindeyiz." diyen Uluç, üniversiteye ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürpınar da 24 fakülte, 11 meslek yüksekokulu, bir yüksekokul ve 7 enstitü ile 77 binin üzerinde öğrenciye eğitim verdiklerini vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.