Antalya

Torun hayali kurarken ikiz çocuk sahibi oldular

07:48 21 Ekim 2018 13 Yorum Var
Torun hayali kurarken ikiz çocuk sahibi oldular

Antalya’da ziyarete gittikleri çocuk yuvasında bir süre zaman geçirdikleri 5 yaşındaki ikizlerden ayrılırken, “Anne, bizi de götürün” sözlerinden etkilenen Osman(63)ve Fatma Alçı (52) çifti, Elif ve Eylül’ün koruyucu ailesi oldu

Antalya’da ziyarete gittikleri çocuk yuvasında bir süre zaman geçirdikleri 5 yaşındaki ikizlerden ayrılırken, “Anne, bizi de götürün” sözlerinden etkilenen Osman(63)ve Fatma Alçı (52) çifti, Elif ve Eylül’ün koruyucu ailesi oldu. Torun sahibi olmayı hayal ederken ikiz çocuk sahibi olan Alçı çifti  hayata yeniden başladı. İkizleri anaokuluna götüren, onlara özel oda yapan,  onlarla sevinip onlarla üzülen Alçı çifti, evlerini yeniden şenlendiren çocuk  cıvıltılarıyla ikinci baharı yaşamaya başladı. Çocuklarının evlilik yaşına gelmesine rağmen evlenmediğini anlatan Fatma Alçı, “Hep torun hayali kuruyorduk. Torun beklerken ikiz çocuk sahibi olduk. Elif ve Eylül iyi ki de benim kızlarım oldu. Hem onların hem de benim hayatım çok değişti. Onları ilk gördüğümde içime büyük bir sıcaklık gelmişti. Bana ‘anne’ diye seslendiklerinde benim için hayat adeta durdu. O dakikadan sonra onları  bırakamazdım. İkizlerle adeta ikinci baharımızı yaşıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Hilmi 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi yürekli insanlar evlatlık konusunda islamin hükümlerini de araştırın.dinimiz her konuda bir hükmü vardır.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerim yaşardı, merhamet edene ALLAH da merhamet eder. cennetin anahtarını aldınız inşallah
    Cevapla
  • duzcelisafak 5 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun.
    Cevapla
  • Şahin49 5 yıl önce Şikayet Et
    Hergün Böyle yürek ısıtan haber istiyoruz. biraz da hayatın içinden kötülüklerden uzak yanıyla ilgilensek hayat daha güzel olur. Ailemizi tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürler ile bu yavruların mürüvetini görmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle devam ederse bekarlar daha da artar Avrupa şahittir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.