Antalya

"İndirimli perde" kavgasında yaralanan genç evlendi

16:37 30 Ekim 2018
"İndirimli perde" kavgasında yaralanan genç evlendi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir alışveriş merkezinde indirimli perdeyi almak için tartıştığı polis memuru tarafından ayağından vurulan Hakan Susam, evlendi.

Soğuksu Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde, 22 Eylül'de satışa çıkartılan indirimli perdeyi almak isterken, kavga ettiği polis memuru A.K. tarafından ayağından silahla vurulan Susam'ın tedavisi sürüyor.

Ayağında parçalı kırık olduğu belirlenen Susam, önceden belirlenen düğün tarihi 29 Ekim'de Esra Toprak ile dünya evine girdi.

Doktorun ayakta durmaması önerisine rağmen ağrı kesici kullanarak, eşinin yanında olmaya çalışan Susam, balayında Kapadokya'da balon turu yapamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Susam, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralama sonrası tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Yüzde 47 engelli olduğunu aktaran Susam, "2013'te trafik kazası geçirdim, üzerimden kamyonet geçti. İki ay bitkisel hayatta kaldım. Vücudumda 23 platin var. Çenemde 7, kolumda 9 platin var." dedi.

Silahla vurulan bacağında, diz kapağından kalçasına kadar platin olduğunu hatırlatan Susam, perde tartışmasında polisin 10 santimetreden ayağına ateş ettiğini savundu.

Kurşunun ayağını delip geçtiğini belirten Susam, şunları kaydetti:

"Parçalı kırık var. O süreçte hastanede kaldım. Önceden 29 Ekim'e düğün randevusu almıştık. Düğünden üç gün önce doktora gittim, film çektiler. Hala kırıklar mevcut. Doktor, 'Üzerine tam olarak basma, denge için topuğundan destek al' dedi. Düğün akşamı beş tablet ağrı kesici kullandım. Mutluluğumuz için ayakta durmaya çalıştım. Düğünümüzü yaptık ama yürüyemediğim için balayı hayalimiz yarım kaldı. Kapadokya'ya gidip, balon turu yapmak istiyorduk. Ucuz bir perde için bu olmamalıydı. Doktor, tedavimin altı ay süreceğini söyledi."

Eşi Esra Susam ise düğün hazırlığını eşinin yaptığını ancak silahlı kavgadan sonra tek başına hazırlıkların üstesinden gelmeye çalıştığını söyledi.

Bazı hazırlıkların yarım kaldığını anlatan Susam, "Zor bir süreç yaşadım, düğün hazırlığını tek başıma yapmak zorunda kaldım. Eşim yürüyemediği için balayına da çıkamadık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.