Antalya

Kumluca Türkiye Motokros Şampiyonası'na doğru

17:46 30 Ekim 2018
Kumluca Türkiye Motokros Şampiyonası'na doğru

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, 3-4 Kasım tarihlerinde dördüncü ayağı gerçekleştirilecek olan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın yapılacağı pistte incelemelerde bulundu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından, 3-4 Kasım tarihlerinde Kumluca'da düzenlenecek olan motokros yarışlarının dördüncü etabının yapılacağı pistte çalışmalar tamamlandı.

Şampiyonanın yapılacağı alanda seyirci terasları ve pistteki aşınmalar yeniden elden geçirilerek yarışmalara hazır hale getirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından sezon içerisinde gerçekleştirilecek Türkiye Motokros Şampiyonası'na ikinci kez ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Beykonak Mahallesi sınırları içinde büyük emekler sarf ederek uluslararası standartlarda bir pist hazırladıklarını ifade eden Göven, "Bu pistte geçen yıl yarışlar yapıldı. Hem seyirci hem de yarışmacılar memnun kaldı. Bu yılki yarışların da keyifli ve çetin geçeceğine inanıyorum. İlçemizde Türkiye şampiyonasının yapılıyor olması, yaptığımız çalışmaların güzelliğini ve federasyonumuzun bize verdiği değeri gösteriyor. Tüm motor sporları tutkunlarını bu sportif etkinliği izlemeye bekliyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.