Antalya

Başkan Türel, Kanadalı fotoğrafçıya poz verdi

17:12 01 Kasım 2018
Başkan Türel, Kanadalı fotoğrafçıya poz verdi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) konuğu olarak kente gelen, Kanadalı fotoğrafçı ve seyahat yazarı Randy Van Der Starren ile Kanada'nın yüksek tirajlı dergisi Ottawa Life'ın editörü Dan Donovan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de hazır bulundu.

Antalya'da bulundukları süre içerisinde Alanya, Köprülü Kanyon, Side, Perge ve Aspendos, batı bölgesinde Demre, Kaş, Kalkan'ı gezerek birçok fotoğraf çekimi yapan Kanadalı konuklar Antalya'ya hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklarına Antalya ile ilgili bilgi veren Başkan Türel, "Antalyamız bir dünya kenti. Londra ve Paris'ten sonra New York ile birlikte dünyada en çok ziyaret edilen üçüncü kentiz. Birçok dünya şehri ile yarışıyor, hatta onların önüne geçiyoruz. Umarım şehrimizden mutlu ayrılır ve bir daha gelirsiniz." dedi.

Fotoğraflarında insan unsuru yerine kırmızı-beyaz ve turuncu-beyaz olmak üzere iki ayrı renkte yönetmen sandalyesi kullanan Randy Van Der Starren, Antalya çekimlerinde ağırlıklı olarak kırmızı-beyaz renkli sandalye kullandı.

54 yaşındaki fotoğrafçı kırmızı beyaz sandalye ile Başkan Türel’in de fotoğraflarını çekti. Başkan Türel, belediye girişinde ve makamında ünlü fotoğrafçıya poz verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.