Antalya

Gazipaşa Türkiye Duatlon Finalleri'ne hazırlanıyor

17:30 01 Kasım 2018
Gazipaşa Türkiye Duatlon Finalleri'ne hazırlanıyor

Türkiye Triatlon Federasyonunun 2018 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Duatlon Finalleri, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonunun organize ettiği Türkiye Duatlon Finalleri, bu yıl Gazipaşa Belediyesinin ev sahipliğinde, Gazipaşa sahil yolunda gerçekleştirilecek. 3-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek yarışmaya, Türkiye genelinden 200'ü aşkın sporcu katılacak. 23 bireysel, 11 takım kategorinin bulunduğu yarışlar, koşu ve bisiklet etaplarıyla gerçekleştirilecek.

Program kapsamında cumartesi günü resmi antrenman, kayıtlar ve teknik toplantılar yapılacak. Finallerin ikinci günüyse saat 08.00'de resmi yarışlar başlayacak.

Yarışma ve organizasyon hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, son yıllarda sportif faaliyetleri ciddi oranda arttırdıklarını belirterek, Duatlon Türkiye Finalleri'ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Federasyon yetkililerinin aylar öncesinden ilçede inceleme yaptıklarını ve Gazipaşa'nın yarışmaya son derece uygun bir alan olduğunu belirlediklerini dile getiren Çelik, "Federasyon yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu bu önemli yarışın ilçemizde yapılmasına karar verildi. İlçemize bu organizasyon dolayısıyla hafta sonu yaklaşık 500 kişi gelecek. Bunun 250 kişisi sporcu ve teknik heyetten oluşuyor. Hafta sonu yapılacak bu önemli etkinliğin ilçemizin sosyal ve ekonomik hayatına da olumlu yönde katkı sunacağını düşünüyorum. Tüm ilçe halkımızı ve sporseverleri pazar günü başlayacak yarışları izlemeye davet ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.