Antalya

2023 Eğitim Vizyonu Değerlendirme Toplantısı

19:23 02 Kasım 2018
2023 Eğitim Vizyonu Değerlendirme Toplantısı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında "2023 Eğitim Vizyonu Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kaymakamlar, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve şube müdürlerinin katılımıyla eğitim vizyonuna yönelik değerlendirme gerçekleştirildi.

Vali Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, 2023 eğitim vizyonunu külliyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kamuoyuyla paylaştığını söyledi.

Vizyonla ilgili bakanlıktan henüz alt detaylar gelmeden, ellerindeki vizyon belgesinden neyi anlamak ve neler yapmak gerektiğini tartışmak için toplandıklarını aktaran Karaloğlu, "Vizyon belgesine baktığımızda milli eğitimde toptan bir dönüşüm öngörülüyor. Bütün tarafların olduğu, öğretmenin, öğrencinin, velinin, okul aile birliğinin, fiziki mekanların olduğu toptan bir dönüşüm amaçlanıyor. Üzerinde titizlikle çalışılmış bir vizyon belgesi var elimizde." diye konuştu.

Toplantıda, madde madde ilerleyip, maddeler bittikten sonra konuların üzerine konuşacaklarını bildiren Karaloğlu, herkesin katkı vermesini istedi.

"Elimizde belge var. 'İllaki bakanlıktan her konuda ayrı bir yazı gelsin, valiliğe müdürlüğe gelsin ilçe okula okul ilçeye yazsın' onu bekleyemeyeceğiz. Herkes durumdan vazife çıkaracak." diyen Karaloğlu, Ankara'dan talimat beklemeden herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan da eğitim vizyonunu anlatan sunum gerçekleştirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.