Antalya

Demre'de öğrenciler fidan dikti

18:06 06 Kasım 2018
Demre'de öğrenciler fidan dikti

Antalya'nın Demre ilçesinde, Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında, 150 fidan dikildi.

Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında Demre'ye bağlı Karabucak Mahallesi'nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Öğrenci Yurdu çevresinde fidan dikim töreni düzenlendi.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde uygulamaya konulan Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında, çocuklarla fidan dikimi yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Siz ne kadar güzel büyürseniz, ne kadar güzel yetişirseniz ülkemiz de o kadar güzel bir geleceğe sahip olur. Ağaçları da ne kadar güzel büyütürsek, vatanımıza o kadar güzel hizmet etmiş oluruz. Lütfen ormanlarımıza sahip çıkalım, ağaçlarımızı koruyalım. Bizler bu fidanları sizlere emanet ediyoruz."

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Sorumlusu Bayram Arıcı da fidan dikmenin güzel bir faaliyet olduğunu ancak daha da güzel olanının dikilen bu fidanların bakımlarını yaparak gelecek nesillere yemyeşil bir doğa bırakmak olduğunu söyledi.

Törende konuşmaların ardından, protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından 150 fidanı toprakla buluşturdu.

Fidan dikimine Emniyet Müdürü Kürşat Duman, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Emre Tırpancı, Müftü Mehmet Ali Değirmenci ile daire amirleri ve öğretmenler de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.