Antalya

Markette dehşet! Hayatının şokunu yaşadı

08:13 03 Aralık 2018 3 Yorum Var
Markette dehşet! Hayatının şokunu yaşadı

Antalya’da zincir markete giren kasklı gaspçı, bıçak tehdidiyle kasayı boşalttırıp, ardından motosikletiyle kayıplara karıştı.

Polisi alarma geçiren olay, Yeni Emek Mahallesi 2589 sokak üzerinde bulunan bir zincir markette saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zincir markete giren kasklı şüpheli, alışverişini tamamlayan müşterilerin kadın kasiyere ödemeyi yaptığı sırada elindeki bıçakla kasaya yöneldi. Şüpheli, bıçak tehdidiyle kadın kasiyerden kasayı boşaltmasını istedi. Hayatının şokunu yaşayan genç kasiyer, kasada bulunan 3 bin liraya yakın parayı şüpheliye verdi. Olay anında müşteriler şoku atlatmaya çalışırken, zanlı olay yerinden yaya olarak kaçmaya başladı ve daha önce belirlediği bir bölgeye koyduğu motosikletiyle kayıplara karıştı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Ekipler, zanlının kimlik tespiti için market güvenlik kameraları incelerken, olayın şokunu atlatamadığı gözlenen genç kadın kasiyeri, arkadaşları ve ekipler teselli etti.

Polisin zanlıyı yakalamak için çevrede geniş bir çalışma başlattı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • davud72 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ın kanunu hukmu uygulnasın bak bakayım birdaha yapabiliyormu yada elinin kesileceğini bilen biri hırsızlık yapabliyormu insanın canına malına kast edecek cezasızmı kalacak,bu dunyadada ağirettede cezasız kalamaz ALLAH bırakmaz ona . alın size caydırıcı kanun .ne eksik ne fazla .ALLAH nasıl emrettiyse peygamber nasıl uyguladıysa o kadar.
    Cevapla
  • Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi davud72, ben de aynısını söyleyip de garip karşılananlardanım. Hâl bu ki; italyan isviçre fransa kanunları acı kavun, tohumlarını bereketli topraklarımıza yüz yıldır serdiler. Sulayıp büyütenlere karşı olanları astılar, zehirlediler. İnşallah bir sonraki neslimiz (dünya yıkılmazsa) üstesinden gelecektir.
  • davud72 5 yıl önce Şikayet Et
    Maide Suresi, 38. ayet: Hırsız erkek ve hırsız kadının, (çalıp) kazandıklarına bir karşılık, Allah'tan,( tekrarı önleyen kesin bir ceza ) olmak üzere ellerini kesin. Allah üstün ve güçlü olandır, hüküm ve hikmet sahibidir.
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalari arttirin Hirsizlik gassp en az 10 yildan baslasin
    Cevapla
  • Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hapis çözüm değil, 21inde giren 10 yıl sonra 31 yaşında donanımlı bir hırsız olarak topluma karışır. İslamda belirtilen acı cezayı tatbik edip, öncesinde ve sonrasında sürekli olarak, müslümanlığın topluma yansıması gereken (şu anki münafık çoğunluğun bozuk dini değil!) kültürel ve ahlaki toplumsal kurallarıyla eğitim makul sonuçlar getirebilir.
  • Melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasalar ve cezaevleri değişmedikçe gasp,cinayet vb haberleri daha çok görürüz. Ayrıca günümüzde çocukluk yaşı 18 den 16 ya indirilmeli
    Cevapla
  • KONYALI 5 yıl önce Şikayet Et
    AAAAh ah Adem kardeşim zaten islamı tam manasıyla yaşasaydık bu çirkinliklerin hiç biri olmazdı
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Günlerce Polis peşinden gider yakalar mahkeme ye çıkartır mahkeme adli kontrol şartıyla salar o da bir sonraki gasp planı yapar. mağdur olan mağduriyetiyle kalır.
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    dinimiz İSLAM diyor ki: çocukluk buluğ ile sona erer. yani erkek için 12-13 yaşları, kız için 9-12 arası... bu yaşları aşanlar için hüküm verilebilir ve ceza alabilirler.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.