Antalya

Muratpaşa'dan kısa kısa

17:45 12 Şubat 2019
Muratpaşa'dan kısa kısa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kızıltoprak Mahallesinde düzenlenen halk gününe katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Uysal, "Biz Size Geliyoruz" sloganıyla düzenlediği halk günleri kapsamında Kızıltoprak Mahallesini ziyaret etti.

Uysal, burada yaptığı konuşmada, temel belediyecilik hizmetleri, sosyal destek, yardım çalışmaları gibi hizmetlerle ilçede yeni bir kompozisyona imza attıklarını ifade etti.

Yapılan icraatlar hakkında da bilgi veren Uysal, belediyenin, Kızıltoprak Mahallesinde 29 noktada 93 çöp konteynerini yer altına aldığını, 18 park ve yeşil alan çalışmasını tamamlandıklarını ve mahalleye 55 bin 849 metrekare yeni yeşil alan kazandırdıklarını kaydetti.

Muratpaşa Belediyesi, Karacaoğlan, Kızılırmak ve Emrah caddeleri arasında bulunan Etiler Mahallesinde asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye, 14 bin 81 nüfusu bulunan Etiler Mahallesinde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına start verdi. Karacaoğlan, Kızılırmak ve Emrah Caddeleri arasındaki mahallede çalışmalar, 12 cadde ve sokağını kapsıyor.

Çalışmalara 6 bin 892 metre uzunluğundaki cadde ve sokaktaki eski asfaltın kazınmasıyla başlandı. Kazıma ve temizlik işlemlerinin ardından mahallede 10 bin 797 ton sıcak asfalt çalışması yapılacak.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.