Antalya

Kaymakam Nasır, Alacabel Tünel inşaatını gezdi

19:17 20 Şubat 2019
Kaymakam Nasır, Alacabel Tünel inşaatını gezdi

Antalya'da, Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, İç Anadolu'yu Akdeniz bölgesine bağlayacak Alacabel tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Alacabel tünelindeki çalışmalar hakkında bilgi alan Nasır, Akseki-Seydişyehir karayolu Alacabel mevkisinde kış aylarında etkili olan kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşımda ciddi aksamalar meydana geldiğini söyledi.

Tünel tamamlandığında rampa ve virajların ortadan kalkacağını belirten Nasır, "Hem yol kısalacak hem de vatandaşların kış aylarında yaşadığı trafik çilesini sona erdirecek. Daha güvenli şekilde yolculuk yapılacak." dedi.

Ağustos ayında duran çalışmalara yeniden başlandığını ifade eden Nasır, "Tünel inşaatı çift tüp olarak kazı çalışmaları yaklaşık 7 bin 300 metreyi buldu. Allah yardımcıları olsun. İnşallah çalışmalar bittiğinde halkımızın, ülkemizin hizmetine girecek." diye konuştu.

Ziyarette Nasır'a, İbradı Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci, Akseki Cumhuriyet Savcısı İsmail Erbuğa, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mete Barakazi, emniyet ve jandarma yetkilileri de eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.