Antalya

Eşi 8 parçaya bölünmüştü! Canlı yayında gözaltına alındı

08:03 14 Mart 2019 11 Yorum Var
Eşi 8 parçaya bölünmüştü! Canlı yayında gözaltına alındı

Antalya'da ormanlık alanda cesedi 8 parçaya bölünerek toprağa gömülü halde bulunan emlak zengini Asım Bayram cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlarken Bayram'ın dini nikahlı eşi Ferluga K., İstanbul'da katıldığı televizyon programından sonra gözaltına alındı.

Asım Bayram'ın, gözaltına alınan şüphelilerden M.Ö.'nün Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 291 Sokak Orkide Apartmanı'nın giriş katındaki dairesinde öldürüldüğü, cesedin de burada parçalara ayrıldığı belirlendi. M.Ö.'nün, Asım Bayram ile geldikleri sırada evde olan oğlunu, bir bahaneyle dışarı gönderdiği tespit edildi.

OTOMOMOBİLİNİ DE PARÇALAMIŞLAR

Polis, Asım Bayram'ın olay günü kullandığı 07 GN 817 plakalı otomobilini bulmak için de çalışma yürütüyor.  25 Şubat günü Döşemealtı ilçesi Ekşili Göleti'nde aranan otomobilin, gözaltındaki şüphelilerden Ç.K. tarafından parçalara ayrılarak, satıldığı bilgisine ulaşıldı. Polis, sorgusu süren Ç.K.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda otomobili arıyor.

BAYRAM'IN DİNİ NİKAHLI EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya'da ormanlık alanda cesedi 8 parçaya bölünerek toprağa gömülü halde bulunan emlak zengini Asım Bayram'ın dini nikahlı eşi Ferluga K., İstanbul'da katıldığı televizyon programından sonra gözaltına alındı. Bayram'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Ferluga K., sorgusu için Antalya'ya getirilecek.

KEŞİF YAPTIRILDI

Polis, olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden M.Ö ve G.Y.'ye, Asım Bayram'ın cesedinin bulunduğu yerde keşif yaptırdı. Sorguları süren şüpheliler M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K.'nin Asım Bayram'ı öldürdükten sonra üzerindeki anahtarları aldıkları, Bayram'ın Konyaaltı ilçesindeki evine gidip, para ve değerli eşya aradıkları tespit edildi. Polis ekipleri, Asım Bayram'ın olay günü ev almak için yanında götürdüğü 600 bin lirayı bulmak için de çalışma başlattı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Mico 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancilarin hemen hemen hepsi sebeke analariniza babalariniza sahip cikin dul olanlar icin para icin kitir kitir keserler saten ilk gunden belli idi oturus ve konusma seklinden cok rahatti
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serpil 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın nedir bu insanlar da para hırsı hayvan keser gibi insan kesiyorlar Allah kahretsin parayı da pulu da insanlık yaşasın..
    Cevapla
  • muro 5 yıl önce Şikayet Et
    hukukun ve yasaların olmadığı bir ülke kimisi karakolun ön kapısından giriyor arka kapısından çıkıyor avrupanın en büyük adliye sarayına sahibiz diye övünen devlet suç işle avukat paran yoksa barodan avukatında var . sonuçmu : olan ölene oluyor onada allah rahmet eylesin hadi vesselam
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara; İslam dininin ahiret inancı, cezası ve mükafatı anlatılmalı, vicdanlı olmayı öğretmeli, doğrusu insanlığın her yönü anlatılmalı ve öğretilmeli. İflah olmayanları, cinayet, tecavüz ve vatana hıyanet suçu işleyenleri idam etmeli.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık hacı abi haklısın
  • Giyotin. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu duyulan olay bunun gibi yüzlerce şebeke var.Kanunlar malasef suçluya çalışıyor.Caydırıcılık yok.Cezaevleri lüks otel gibi.Yakalanırsam enfazla girer yatarım düşüncesi hakim.İdam yeniden gelmeli.Besle besle sal dışarı.Yok böyle bir dünya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.