Antalya

Polisi alarma geçiren olay! 12 yaşındaki kız...

07:56 09 Haziran 2019 4 Yorum Var
Polisi alarma geçiren olay! 12 yaşındaki kız...

Antalya'nın Kepez ilçesinde, arkadaşlarıyla oynarken bulduğu kelepçeyi sol bileğine takıp kilitleyen, Naciye Karagün'ün (12) yardımına itfaiye yetişti. Ekiplerin keserek çıkardığı kelepçeden kurtulan Naciye, "Bir daha böyle bir şey yapmam" dedi.

İtfaiye ve polisi alarma geçiren olay, akşam saatlerinde Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5129 Sokak'ta meydana geldi. Ali- Nilüfer Karagün çiftinin 5'inci sınıf öğrencisi çocukları Naciye, arkadaşlarıyla oynarken çalılık alanda bulduğu kelepçeyi, sol bileğine takıp kilitledi. Bir süre sonra bileğindeki kelepçeyi çıkarmaya çalışan Naciye, başarılı olamadı. Naciye Karagün, zorladıkça sıkışan kelepçeyi çıkarması için babası Ali Karagün'den yardım istedi. Baba Karagün de başarılı olamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Çağrı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan kelepçeyi makasla kesti.

Başına gelenin kendisine büyük ders olduğunu söyleyen Naciye Karagün, "Arkadaşlarımla kovalamaca oynuyorduk. Çalılıkların arkasında toprağa gömülü metal kelepçe buldum. Koluma taktım ve kilitlendi. Babam çıkarmaya çalıştıkça daha da sıkıştı. İtfaiye gelince makasla kesip çıkardı. Yaklaşık 2 saat kolumda durdu. Bir daha böyle bir şey yapmam" dedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    12 yaşındaki çocuk yapmayacağına göre, kaşlar, ruj ve oje doğuştan galiba :))
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis kelepçe anahtarını servise mi vermiş :D
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • 12 yaşında mı? 4 yıl önce Şikayet Et
    vallahi çok şaşırdım. Allah Allah. hiç de 12 gözükmüyor. şimdiki zaman çocukları kötü besleniyor, hazır gıda abur cubur, çikolata bisküvi, kola fanta. hep zararlı besinler.. ben ondan 30 yaş büyük olmama rağmen sanki benden 10 yaş küçük gibi duruyor.. hayret ya..
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidalar kisirlastiriyor ve sagligin bozulmasina neden oluyor. Ayrica tavuklarimiza antibiyotik ve zararli yemler veriliyor.
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    itfaiye yerine polis geleydi on saniyede çözerdi kelepçeyi kesmekle uğraşmazlardı
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.