Antalya

Cam sildi, karakolluk oldu

09:44 21 Ağustos 2019 8 Yorum Var
Cam sildi, karakolluk oldu

Antalya'da, 5 kez sildiği camın temizliğini beğenmeyen ev sahibi tarafından kovulan temizlik işçisi Sevda Karakuş, onurunun kırıldığını belirterek, polise şikayette bulundu. Ev sahibi Rusalina B. de Sevda Karakuş'tan şikayetçi oldu.

Antalya'da temizlik işlerine giden Sevda Karakuş, 1 hafta önce Rusalina B. ile evin temizliği karşılığında 180 liraya anlaştı. Karakuş, evin büyüklüğü ya da küçüklüğüne göre fiyatın 20 lira daha artabileceğini belirterek, söylediği gün Rusalina B.'nin adresine gitti. Salondaki 4 camı sildikten sonra mutfaktaki camı silmeye geçen Karakuş'a ev sahibi, temizliğini beğenmediğini belirterek, yeniden silmesini istedi.

'ONURUMU KIRDI'

Sevda Karakuş, ev sahibinin isteği üzerine camı 5 kez sildiğini; ancak Rusalina B.'nin yine memnun kalmadığını belirterek, kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Karakuş, "Ev sahibi kadın 'Sen bu işi beceremiyorsun, 30 lira vereyim; defol, git' dedi. Günüm boş geçmesin, dedim ve camı yeniden sildim. Kadın olmadığını belirterek, yüzüme 50 lirayı atıp, evinden beni kovdu. Egosunu tatmin etti. Onurumu kırdı. Kadının bağrışlarına yan komşu geldi. Kocası geldi, eşinin agresif olduğunu belirterek gidip dinlenmemi istedi" dedi.

'PARAYI YÜZÜME ATMASI ÇOK ZORUMA GİTTİ'

Yaşananları gururuna yediremediği için polis merkezine giderek, şikayetçi olduğunu kaydeden Sevda Karakuş, karşı tarafın da kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. Karakuş, "Sorun para değil, bana yapılan bir haksızlık var. 50 lirayı benim yüzüme atması çok zoruma gitti. 1 hafta önce benden randevu aldı. O günüm boş geçti. 1 gün çalışmazsam 3 gün aç kalmam anlamına geliyor. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. 15 yıldır bu işlerle uğraşıyorum, ilk kez başıma geldi" diye konuştu.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Umut 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin Rus’u nerden bilsin temizliği?Temizlik yapma cezası versinlerde öğrensin.Bak bak benim toprağıma gel benim vatandaşıma eziyet yap.Allah ıslah etsin ne diyeyim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Rizeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevda Hanıma Allah yardım etsin İnşallah haklı bulunur ve kazanır.Bu ruslarda edep yoksunu hırçın bir millet.Sonradan görünce şımarıyorlar sanırım.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Maliyeden ses çıkmıyor! Şimdi bu temizlik yapan bayan ayda atıyorum 6 ev temizlemiş olsa , 1080 TL yapıyor! 180 TL ödenen para sigortası yatırılmamış , Faturası kesilmemiş yani sonuç itibarıyla Kaçak Para! Maliye acilen bu ile el atmalı ! Tek örnek bu değil! Bunun gibi yüzlercesi var
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir günlük sigortani yatirmadiysa sende onu şikayet et 5000 TL ceza alsin Rus karısı
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olacak ? Temizlik yapan bayanda kabul etmiş öyle sigortasız çalışmayı ve burada alan, satan memnun ! İki taraf da suçlu
    İlk beğenen sen ol
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sermaye sahiplerinin egoları hiç bitmez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.