Antalya

Akılalmaz ölüm! Evine girmek isterken...

15:02 01 Eylül 2019 12 Yorum Var
Akılalmaz ölüm! Evine girmek isterken...

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3. kattaki dairesine anten kablosuyla çatıdan sarkarak evine pencereden girmek isteyen genç, kablonun kopması sonucu sert zemine düştü. Ağır yaralanan genç, 2 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, geçen Cumartesi saat 00.00 sıralarında Tosmur Mahallesi Dimçayı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Yunus Ergün (34) isimli kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle, 3. kattaki evine pencereden girmek için 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak gün ışı panelinin su hattı demirine ve bir ucunu da vücuduna bağladığı anten kablosuyla kendisini boşluğa bıraktı.

Bir süre havada asılı kalan Ergün kablonun kopmasıyla önce bina dışında monteli olan klima motorunun üstüne ardından toprak zemine çakıldı. Durumu fark eden çevredekiler 112 Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı genci ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yunus Ergün bu sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Eyüp Göksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teale hazretleri günahlarını affetsin,rahmeti ile muamele eylesin inşallah. Ailesi ve arkadaşlarına sabırlar versin. Ecel geldiğinde basiretiniz bağlanır. Yapılmaması gerekenleri yaparsınız.
    Cevapla
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ola ölmeyi bayılmak sanmayın.
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Selim kardeşimin yorumuna sonuna kadar katılıyorum.hergun sigara ve alkola 20 yada 30 tl para veriliyor yada bos seyler icin hesaba katmadigimiz veyahutta görmek istemediğimiz birsuru harcamalarimiz var..ama malesef cok kritik bir is icin para harcamamak cimrilik yapıyoruz..misal arabamıza yangın söndürme tüpü yada ilk yardım çantası almayız..Yada evimize sigortasına kaçak akim rölesi taktirmayiz...sonra bir sey oldumu faturasını ağır ödüyoruz.cok sorumsuz bir toplum olmaya basladik.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman sorumsuzduk yeni başlamadı... Boşverrr, salla gitsin, adam sende, ne gerek var, hallederiz dünyanın hiç bir yerinde kullanılmayan cümlelerdir...
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Cilingir gelse 1 dakikada acar 50 veya 100 liran gider Allah rahmet eylesin ecel gelmis buda bahane olmus
    Cevapla
  • Mustafa k. 4 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.