Antalya

Babasını Afrika'dan getirene 10 kutu şeker alacak

12:49 26 Nisan 2020 8 Yorum Var
Babasını Afrika'dan getirene 10 kutu şeker alacak

Antalya'dan çalışmak için ülkesi Burkina Faso'ya giden El Hadji Thiam, koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen seyahat yasağı nedeniyle geri dönemedi. Babasıyla cep telefonundan görüntülü görüşebilen 5 yaşındaki Zeynep, "Babamı getirene 10 kutu şeker alacağım" dedi.



Antalya'da yaşayan Zehra Çınar (31) ile El Hadji Thiam, 5 yıl önce evlendi. El Hadji Thiam, düğünden 3 ay sonra bir inşaat şirketinde çalışmak için ülkesi Burkina Faso'ya gitti. Türkiye'deki oturma izni iptal edilince de uzun süre geri gelemedi. Thiam, kızı Zeynep'i de izinli olarak geldiğinde, ancak 3 aylıkken görebildi. Yeniden çalışmak için ülkesine dönen El Hadji Thiam, aradan geçen sürede, çeşitli nedenlerle ailesinin yanına dönemedi.

Kayınvalidesi Songül Çınar'ın davetiyle Türkiye'ye gelmesi için izin verilen El Hadji Thiam, dönüş hazırlığı yaparken, koronavirüs tedbirlerine takıldı. 

KORONAVİRÜSE TAKILDI

Şu an 5 yaşında olan Zeynep Thiam, babası ile anneannesi Songül Çınar'ın (56) cep telefonundan görüntülü görüşebiliyor.  Babasının bir süre daha gelemeyeceğini öğrenince gözyaşı döken Zeynep, babasını getirene hediye vermek istediğini söyledi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Zeynep, “Babamı çok özledim. Onu bana getirene 10 kutu şeker alacağım. Söz veriyorum tam 10 kutu şeker alacağım" dedi.

Babasının kendisini sevdiğinden emin olduğunu anlatan Zeynep Thiam, “Babam gelmese de beni çok sevdiğini biliyorum. Onu sadece cep telefonuyla görüntülü aradığımda görebiliyorum. Babamı çok özledim gelebilirse iyi olacak. Babamı getirene 10 kutu şeker vereceğim" diye konuştu.

Babasından özel bir istekte de bulunan Zeynep, “Babacığım gelirken bana söz verdiğin o dişçi setini ve kaplumbağayı alır mısın?" dedi. Baba- kızın görüntülü görüşmesi duygu dolu anlar yaşattı.

Anneanne Songül Çınar, yetkililerden bu ayrılığa bir çözüm bulmasını ve kendilerine yardım edilmesini istedi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Marjınal 3 yıl önce Şikayet Et
    Elestırı yapmak neyı elestırecegız benımde bır yegenım var onun gıbı aynı yaslarda ve onun kadar sevımlı onun babasıda k.afrıkalı o da babasından ayrı kader dıyemem cunkı kızlarımız da maceracı ne yazıkkı!
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıların soyunu devam ettirmekten ne anlıyorlar anlamıyorum.
  • İlhan24 3 yıl önce Şikayet Et
    oldu canım hemen getirelim..ne bu ya kardeşim kadın elin zencisiyle evleniyor,sonra duygu sömürüsü yaparak yok babamı getirin..hadi ordan başka kapıya naşla..
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş haklı. duygu sömürüsü yapılıyor. normelde ülkemizden nefret eden insanlar basları sıkışınca bir video yayınlasınlar, ondan sonra devlet hemen kosup getiriyor. bingöle gelen vatandasış yaptığı gibi, utanmısmış.... ben böyle insanlara yapılmasına karşıyım.....
  • mehmet özer 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var zencilikle bilmem neyle bu konun yazacak başka bişey bulamadın mı
    İlk beğenen sen ol
  • taner 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef ırkçı zihniyet burayı da ele geçirmiş yorumlara bakılirsa.
    Cevapla
  • Tahsin 3 yıl önce Şikayet Et
    Senide yabancı merakı ele geçirmiş
  • Battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    10 Kutu şeker 10 çuval altın demek. Yetkili olsaydın bir an durmazdım, hemen getirirdim....
    Cevapla
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililerle(büyük elçi, dış işleri bakanlığı)ile irtibata geçebilirsiniz.İnşaAllah çare bulurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.