Antalya

3 gündür kayıp olan Ali, ortaya çıktı

12:27 23 Temmuz 2020 1 Yorum Var
3 gündür kayıp olan Ali, ortaya çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde, 'Markete gidiyorum' diyerek çıktığı evine geri dönmeyen ve 3 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Ali T., jandarma karakoluna gelerek, babasıyla tartıştığı için evi terk ettiğini söyledi. Ali T., babasına teslim edildi.

Serik ilçesine bağlı Abdurrahmanlar Mahallesi'nde yaşayan Ali T., 20 Temmuz akşamı, 'Markete gidiyorum' diyerek, evden çıktı. Oğullarından haber alamayan ailesi, cep telefonundan da ulaşamayınca durumu, Serik Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Ailenin kayıp başvurusu üzerine jandarma ekipleri dün arama çalışması başlattı. Ancak Ali T.'nin izine rastlanmadı.

Jandarma arama çalışmalarını sürdürürken, Ali T., bu sabah saat 09.00 sıralarında jandarma karakoluna geldi. Cep telefonunu kaybettiği için babasıyla tartıştıklarını, bu nedenle evi terk ettiğini söyleyen Ali T., babasına teslim edildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    peki 17 yaşındaki genç 3 gün nerde kalmış,ne yemiş,ne içmiş,bağ bahçede ağaçlık alanda kalamaz,Antalya Ege yöresi ve sıcak iklim olduğundan akrep ve yılan boldur,kırlık alanda tek emniyet almadan kalınmaz.demek onu misafir edecek biri var,kendinden yaşça çok büyük,kötü niyetli biri olabilir.araştırılmalı.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan ve askerleri insanlara her alanda saldırıyor. Bunu anlatmak güç. Sadece birini söylemek isterim. Dünya da şeytanın askerleri siber saldırı gibi cin musallatı saldırısı düzenlemekte. Özellikle tuvalet banyo evlerde olması yani vücuttan çıkanların toprağa gömülmemesi çok büyük sıkıntı. Daha neler neler.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah ne zamana kaldık. Baba ,anne hiç mi evladına kızmayacak. Bu bir şeylerin yanlış gittiğine işarettir o da çocuklarımızı menevi değerlerden mahrum yetiştirmekten kaynaklanmaktadır.
    Cevapla
  • hareket 3 yıl önce Şikayet Et
    çarpacan ağzına iki tane bak bidaha bi yere gidebiliyor mu
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.