Antalya

Genç kızlar kamerayı görünce çekme diye yalvardı!

13:26 30 Eylül 2020 11 Yorum Var
Genç kızlar kamerayı görünce çekme diye yalvardı!

Antalya'da patenli 2 genç kız, kapalı kasa kamyonete tutunup, trafikte tehlikeye rağmen ilerledi. Kamyonetin durmasıyla görüntülendiklerini fark eden kızlar, "Ağabey çekmeyin, annemiz kızıyor" dedi. Kaynak: Trafikte şoke eden görüntüler: "Ağabey çekme annem kızıyor!"

Antalya'da ayaklarında paten olan 2 genç kız, kapalı kasa kamyonetin arkasındaki demirlere tutunarak, trafikte ilerledi. Arkadan gelen araçtakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendikleri için tepki gösteren kızlar, "Ağabey çekmeyin, annemiz kızıyor" diye seslendi.

"AMA ÇEKTİN BİZİ O KADAR"

Genç kızlardan biri, görüntü çeken kişinin yanına gelip, "Size geçelim mi?" diye sordu. Araçtakilerin, "Tutunacak yer yok" demesiyle ret cevabı alan kızlardan biri, "Çektin bizi o kadar ama" diyerek tepki gösterdi.

 GÖRÜNTÜ KAMERAYA DA YANSIDI

Patenci kızların tehlikeli yolculuğu ve sonrasındaki tepkileri, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi çekeni suçlamış, kimi kızların tehlikeli hareketini eleştirmiş de... Yav arkadaş geleceğimiz tehlikede, ahiret hayatı, dünya hayatı...Bu kızların anne olacak, anne. Hani şu ayağının altı öpülecek anne var ya işte o.Hani şu sabaha kadar çocuğunun başında sabırla bekleyen çilekeş anne. Allah'ım neslimizi korumayı bize nasip et! Amin
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplumumuza uymayan ahlaksız hareketler.Allah ıslah etsin.Eğitim ailede başlar aile ilgilenip sahip çıkmasa kamyona da yapışır trenede yapışır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Şov ve ahlaksızlık başka bir şey değil. Çok safız çok. Bunları haber yapmak oyuna gelmektir. Kalbinde hastalık olanlara göz zinası başka bir şey değil. Uyanalım.
    Cevapla
  • Ayarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kazasının sebeblerinden bir tanesi.yazik ya paten yapacağı m diye ecele gidecekler.... ŞİMDİKİ AVARE GENÇLER...
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Soldaki genç baya çılgınmış
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.