Antalya

Dağa çıkan çocuğun cesedi bulundu

08:21 11 Şubat 2021
Dağa çıkan çocuğun cesedi bulundu

Antalya’da evlerinin yakınında bulunan dağa çıkan Ali Kazım Ü’nün (12), kayalık alanda cesedi bulundu. Anne Habibe Ü. ile kardeşleri, 12 yaşındaki Ü'nün ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi.

Olay, akşam saatlerinde Konyaaltı Hurma Mahallesi’nde meydana geldi. Habibe- Hasan Ü. çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Ali Kazım Ü., saat 18.00 sıralarında evlerinin yakınındaki dağa çıktı. Kısa sürede gözden kaybolan Ali Kazım Ü.'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

Son olarak dağlık alandaki su deposu yakınlarında görüldüğünün belirtilmesi üzerine ekipler, Ali Kazım Ü.’yü bu bölgede aramaya başladı.

Arama çalışmasına, bölgeyi iyi bile bir çoban ve kardeşi de katıldı. Havanın kararması ve bölgenin sarp kayalık olması nedeniyle itfaiye ekipleri, termal kameralı dron ile dağı taradı. Yaklaşık 3 saatlik arama çalışması sonucu Ü.'nün cansız bedeni, dağın 150 metre yüksekliğindeki kayalık alanda bulundu. 

 


Çalışmaları yakından izleyen ve son dakikaya kadar kendisine ölüm haberi verilmeyen anne Habibe Ü. ile çocuğun ağabeyleri, ekiplerin Ali Kazım Ü.'nün cansız bedenini getirmesi ile sinir krizi geçirdi. Aile güçlükle sakinleştirilirken Ü.nün cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.