Antalya

Kayıp olarak aranan Mervenur, folyoya sarılı ölü bulundu

12:11 08 Mart 2021 10 Yorum Var
Kayıp olarak aranan Mervenur, folyoya sarılı ölü bulundu

Antalya'da ailesi ve polis tarafından 4,5 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat (20), bir binanın ortak kullanım alanında, folyoya sarılı, ölü bulundu.

Antalya'da polis, geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın, Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında dün folyoya sarılı cesedini buldu. Polat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili 5 kişinin ifadesine başvurulduğu ortaya çıktı. Polis, Mervenur Polat'ın öldürüldüğü konusunda hiçbir bulguya rastlanmadığını belirtti.

Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen ağabey Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti. Gözyaşlarına boğulan Polat, yakınları tarafından sakinleştirildi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bazı haberlerde polisin bulgularda ne bulduğu yazıyor,suç işleyenlerde bunları öğrenip olay mahallinde-tükürük,saç kılı,sigara izmariti,kamera görüntüsü gibi şeyler bırakmamaya özen gösteriyor,maske takıyor,eldiven kullanıyor,izleri silmeye bakıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    bulgu yok diyerek suçlunun kaçması engelleniyor.bulgu var dense suçlu kırk kılığa girer kaçar
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    sen bulgu yok işini geçeceksin arkadaş?Makdül zengin biri olsaydı olay kısa sürede çözülürdü?Adalet herkese eşit olmalı suçlu mutlaka var bunuda Emniyet çözecek inşaAllah.
    Cevapla
  • Kırsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz istediğimizi yaparız diyerek aşırı uç hayat tarzları bu sona gidiyor malesef. 1 çocuk annesi ama uyuşturucu kullanarak başka bir yerde bulunuyor.
    Cevapla
  • doctorwho 3 yıl önce Şikayet Et
    Cinayete dair bulgu yok ne demek. Kadın intihar etti de etmeden önce kendini folyoya mı sardı yani? Tuhaf...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.