Antalya

Mervenur’un ölüm nedeni belli oldu!

09:57 10 Mart 2021 4 Yorum Var
Mervenur’un ölüm nedeni belli oldu!

4.5 aydır aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polat’ın, arkadaşı C.A. tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Antalya’da geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat’ın (20) cansız bedeni, geçen pazar günü bir evin çatısında folyoya sarılı halde bulundu. Polis olayla ilgili C.A., kurye S.G. ile F.T., İ.H., Ş.A.K. ve G.H. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Polat’ın cenazesi, Kayseri’de toprağa verildi.

Şüphelilerin Emniyet’teki sorgusunda C.A., Mervenur Polat’ı öldürdüğünü itiraf etti. C.A., olay günü Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını söyledi.

İPLE ÖLDÜRMÜŞ

C.A. tartışma sırasında eline geçirdiği iple genç kadını boğarak öldürdüğünü ifade etti. Olayın ardından C.A.’nın, Mervenur Polat’ın cesedini halı gibi folyoyla sardığı, koli bandıyla bağlayarak paket haline getirdikten sonra da motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını aradığı belirlendi. Kurye S.G.’nin ise Polat’ın cesedini bacaklarının arasına alıp halı gibi taşıdığı ve motosikletle C.A.’nın babasının oturduğu binanın çatı katındaki asansör dairesine bıraktığı ortaya çıktı. S.G.’nin, ifadesinde, ceset taşıdığını bilmediğini söylediği belirtildi. 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mervenur Polat'ın cesedinin 4.5 aylık olduğu ve büyük bölümünün çürüdüğü kaydedildi.

‘4.5 AYDIR CESETLE YAŞAMIŞIZ’

Mervenur Polat’ın cesedinin bırakıldığı apartmanın 4’üncü katında oturan ve olay nedeniyle şok yaşadığını belirten Server Çekiç Balaban, “Şüphelilerinden C.A’nın babası H.A., eşimin arkadaşı. Evde anne, baba ve kızları yaşıyor. Hepsi melek gibi insanlar. Olay ortaya çıkınca eşime anlatmış. 4.5 aydır cesetle yaşamışız. Şok geçirdim. Üstelik 20 yaşında 1 çocuk annesi, genç bir kız. Eşim çatıya çıkıp, yeşillik ekecekti. Ben ‘Boşver’ dedim” dedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • halil ibrahim atış 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar çoluğumuza çocuğumuza sahip çıkalım. hepimiz evlat sahibiyiz. bizler belki evlatlarımızı,çocuklarımızı tanıyoruz lakin arkdaşlarını da en az onlar kadar tanıyor olmalıyız.nefesimizi her an enselerin de hissettirmeliyiz. kimse için çocuklarımız kolay lokma olmamalı. akla hayale gelmez hikayeler duyuyoruz sürekli. bu iğrenç hikayelerin birer oyuncusu olmak istemiyorsak kontrol kontrol kontrol.
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    savunmasız bir insanı bilerek öldürmenin tek bir cezası vardır, idam...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    20 yaşında 1 çocuk annesi ???? ve sevgilisi ???? kafam karıştı kocası bu olayın neresinde ???? Allah yardımcımız olsun bu gibi haberler çoğaldı sonumuz hiç iyiye gitmiyor bu acıların bir an önce önü kesilmesi lazım
    Cevapla
  • derya 3 yıl önce Şikayet Et
    kocası bu olayın hiç bir yerinde çünkü boşanmış . kızı öldüren adam onu uyuşturuya alıştıran adam .
    İlk beğenen sen ol
  • Cavidan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evli olduğu yazmıyor ki boşanmış yahut eşi ölmüş olabilir 1 çocuk annesi olduğu yazıyor sevgilisi varmış tartışmışlar merhametsiz psikopat ruhlu sevgilisi öldürmüş
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    20 yaşında 1 çocuk annesi ???? ve sevgilisi ???? kafam karıştı kocası bu olayın neresinde ???? Allah yardımcımız olsun bu gibi haberler çoğaldı sonumuz hiç iyiye gitmiyor bu acıların bir an önce önü kesilmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.