Antalya

Sahte şirket tuzağı! Yürekleri yakan yardım çağrısı

13:22 26 Mart 2021 15 Yorum Var
Sahte şirket tuzağı! Yürekleri yakan yardım çağrısı

Antalya'da engelli eşi Gökhan Uludağ'ın üstüne sahte şirket açıldığı için geliri olmayan aile geçim sıkıntısı çekiyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde yüzde 98 engelli eşi Gökhan Uludağ (35) ve çocuğuna bakan Raziye Uludağ (25), eşinin üzerine sahte şirket açıldığı için hiçbir gelirleri olmadığını, bu nedenle geçim sıkıntısı çektiklerini söyledi.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Yazır Caddesi’nde oturan Gökhan Uludağ, adına açılan sahte bir şirketten dolayı yaklaşık 1 yıl önce tutuklandı. Kısa süre kaldığı cezaevinden çıktıktan sonra kalp krizi geçiren Uludağ, beyin damarlarına kan pıhtısı atması nedeniyle yüzde 98 engelli ve yatalak hale geldi.

Eşine ve 7 yaşındaki çocuklarına bakan Raziye Uludağ, “Eşim yaklaşık 1 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu beyin damarlarında pıhtı atması nedeniyle yatalak oldu. Sağ tarafı felç oldu, hiç tutmuyor. Ayakta duramıyor. Bütün ihtiyaçlarını oğlumla birlikte karşılıyoruz. Oturduğumuz ev kayınvalidemin ama kocam engelli, çalışamıyor. Ben de ona baktığım için çalışamıyorum. Maddi olarak herhangi bir gelirimiz yok. Bakkal borcumuz birikti, onu dahi ödeyemez duruma geldik" dedi.

Eşinin üzerine sahte iş yeri açıldığı için devlet imkanlarından yararlanamadıklarını söyleyen Uludağ, “İlgili yerlere müracaat ettim ama eşimin üzerinde iş yeri gözüktüğü için bir şey yapamıyorlar. 2013 yılında eşime bilmeden imza attırıp üzerine şirket açmışlar. Üzerinde de şirket gözüktüğü ve Bağkur'a borç olduğu için hiçbir şey yapamıyoruz. Hatta eşime raporla bez bile alamıyorum. Şirketi kapatmak için 2-3 avukata başvurduk. Onun da 9-10 bin lira masrafı varmış. Bunu bulamadığımız için şirketi de kapatamıyoruz" diye konuştu.

Yetkililerin kendilerine sahip çıkmasını isteyen Uludağ, “Ben kimseden nakit para yardımı istemiyorum. Bakkal borcumuz var. Eşimin üzerindeki şirket kapanırsa en azından engelli ve hasta bakım parası alırım, o da bizim geçinmemize yeter" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • yok ya 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın CEHENNEM!!!!
    Cevapla
  • TOKADİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kanunlar batsın adam can çekişiyor devlet sahtakarları korur gibi oluyor vallahi anlamış değilim
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle durumlar İçin aile ile irtibat İçin tel olursa veya aile yakını teli
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber sonrası aileye yardım yapılmasına dair bir girişim olsun lütfen yetkililer konuyla ilgilenin.
    Cevapla
  • oğuz türkü 3 yıl önce Şikayet Et
    masum aklanana kadar zalımlar dünyalar kurup dünyalar yıkıyorlar!
    Cevapla
  • Isparta 3 yıl önce Şikayet Et
    Şiddete uğrasaydın (Allah korusun) kadın şiddeti diye medya kadın dernekleri sahip çıkardı ama ailene bakdığın için fedakar olduğun için ( Allah razı olsun) onlar ilgilenmiyorlar amaç kadınları suistimal etmek.Allah fırsat vermesin. Bizde yardımcı oluruz bir hesap numarası olsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.