Antalya

Antalya’da taşıyamadığı valizini kaldırıma bıraktı, polis alarma geçti

17:14 28 Aralık 2021 4 Yorum Var
Antalya’da taşıyamadığı valizini kaldırıma bıraktı, polis alarma geçti

Antalya’da üniversite öğrencisi genç taşımakta zorluk çektiği valizini kaldırımda bırakınca, polis ve üniversite güvenlik personelleri alarma geçti.

Olay, saat 11.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı girişinde yaşandı. Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan genç kız, valizlerini taşımakta güçlük çekince en ağır olanı kaldırıma bıraktı, ardından taşıyabildiği valizlerini kaldığı yurda bırakmaya gitti. Güvenlik personelleri tarafından fark edilen kaldırımdaki valiz için durum polise bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen ekipler, üniversitenin çıkış kapısını şerit çekerek trafiğe kapattı. Bomba imha ekibine bildirilen olayda, valizin sahibi olan genç kız tekrar geri geldi. Valizinin etrafında polis ve güvenlik personellerini gören genç kız neye uğradığını şaşırdı. Genç kız, ekiplere valizin kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine, açılan valizin içerisi kadın güvenlik personeli tarafından kontrol edildi. Kişisel eşyalarının olduğunun görülmesi üzerine valizi teslim alan genç kıza, polis uyarılarda bulundu.

"GÜVENLİKÇİLER GÖRMÜŞTÜ AMA SÖYLEMEMİŞLER"

İsmini açıklamak istemeyen genç kız, “Unutmamıştım. Yurda diğer valizlerimi götürdüm önce, ağır olduğu için bu valizi burada bıraktım. Güvenlikçiler aslında görmüştü ama söylememişler” dedi. Valizin alınmasının ardından üniversitenin çıkış kapısı tekrar trafiğe açıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • bozok 66 2 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik neden yardım etmemiş yada etmezler
    Cevapla
  • Haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıredi ve Yurtlar Kurumundaki Güvenlik görevlileri ve diğer görevliler kendilerini Padişah zannediyorlar, hiç bir işe yaramazlar, hiç bir yardım severliği yok, bunun için hepsinin araştırılıp eğitilmesi ve bilgilendirilmesi lazım, bana kalırsa Yurtta kalan öğrenciler kendi güvenliklerini kendileri sağlarsa, kadrolu güvenlikten daha iyidir, Devlet yetkilileri gelsin İzmir/Buca'daki yurtları incelesinler esiklikleri görürler. Yurtta kalan öğrenci kendi işini kendisi görüyor, bir sürü görevliye gerek yok.
    Cevapla
  • xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    işgüzarlık
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlikçilerinnbiri yardım etse geberirmiydi. Bizimde öğrenci çocuklarımız var.
    Cevapla
  • Mustafa Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay Atatürk Havalimanı’nda benimde başıma geldi, yiyeceklerdi beni neden çantanı sahapsız bırakıyon diye anında benim çantaya bomba muamelesi yaptılar,
    Cevapla
  • tevfik 2 yıl önce Şikayet Et
    sahapsız bırakılmaz.
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii haklılar. Çanta sahipsiz bırakılır mı?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.