Antalya

Manavgat’ta düğün konvoyu trafiği felç etti!

15:59 10 Ocak 2022 2 Yorum Var
Manavgat’ta düğün konvoyu trafiği felç etti!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çok sayıda aracın katıldığı düğün konvoyu trafiği felç etti. Şikayetlerin ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri konvoy içerisindeki araçları tespit edip ceza kesti.

Manavgat'ta dün öğle saatlerinde çok sayıda aracın katıldığı düğün konvoyu, trafik akışını olumsuz etkiledi. Konvoydaki onlarca araç klakson çalıp, trafik akışını durdurarak, çevreyi rahatsız etti. Zaman zaman otomobillerinden inenlerin cadde ortasında oynaması, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

manavgatta düğün konvoyu trafiği felç etti

manavgatta düğün konvoyu trafiği felç ettiTRAFİK AKIŞINI ENGELLEDİ

Görüntülere göre, konvoydakiler, kentin işlek bir caddesinde trafik lambasında aracı durdurup, yolda oynadı. Otomobil tavanında oynayanların yanı sıra bazıları da araçtan inerek eğlendi. Otomobildeki kişiler zaman zaman araç camından sarkarak ya da motor kaputuna oturarak tehlikeye de davetiye çıkardı. Konvoydakiler daha sonra Manavgat Köprüsü'nde araçlarını durdurup, trafik akışını engelledi. İlçede 1 saatten fazla süren konvoya bazı sürücüler de tepki gösterdi.

manavgatta düğün konvoyu trafiği felç etti

MOBESE KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİLER

Konvoyu cep telefonlarıyla çekenlerin şikayetiyle Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, mobese kameralarından konvoya katılan araçları belirledi. Konvoydaki araçlara cezai işlem uygulandı.

manavgatta düğün konvoyu trafiği felç etti

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Janssen 2 yıl önce Şikayet Et
    50 tl agir para cezasi kesildi
    Cevapla
  • alper tunga 2 yıl önce Şikayet Et
    rezilce
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.