Antalya

Bebek arabasıyla karşıya geçerken motosiklet çarpan anne karnındaki ikizleriyle vefat etti

18:12 17 Eylül 2022 10 Yorum Var
Bebek arabasıyla karşıya geçerken motosiklet çarpan anne karnındaki ikizleriyle vefat etti

Antalya’da bebek arabasıyla yaya geçidinden yolun karşısına geçtiği sırada motosiklet çarpan anne ‘ikiz bebekleriyle’ beraber yaşamını yitirdi.

Antalya’da bebek arabasıyla yolun karşısına geçen hamile kadına motosiklet çarptı. İkiz bebeklere hamile kadın bebekleriyle birlikte hastanede hayatını kaybetti, bebek arabasındaki 1 yaşındaki çocuk ise ağır yaralandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaza, Alanya ilçesi Kızlarpınarı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bebek arabasıyla yolun karşısına geçmeyen çalışan hamile Ceylan Poyraz’a, M.K. idaresindeki 07 BBH 698 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hamile kadın yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve ikiz bebeklere hamile olduğu belirtilen Ceylan Poyraz doktorların tüm müdahalesine rağmen bebekleriyle birlikte hayatını kaybetti.  

YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE İRKAÇ ADIM KALMIŞTI

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde hamile anne bebek arabasıyla yaya geçidinden karşıya geçmek istiyor. Hamile kadının yolun karşısına geçmesine birkaç adım kala süratle ilerleyen motosikleti görerek hızlanmasına rağmen motosikletin çarptığı görülüyor.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan, kaza anında bebek arabasında bulunan 1 yaşındaki Ayaz bebeğin kafatasında kırık olduğu belirtildi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine alınan Ayaz bebeğin hayati tehlikesini sürdüğü öğrenildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Türkiye sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah Rabbim yakınlarına sabır versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • suna 1 yıl önce Şikayet Et
    ya hep ya hiç. maddi durumu olmayan araba yerine motor alıyor. çoluk çocuk ailece biniyor. araba sürücüleri ne kadar dikkatli de olsa da , gözler motorun hızına yetişemiyor.bir anda vınnn.... adamın ömrü varsa kıl payı atlatılıyor birçok kaza.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkede özgürlük yok diyorlarya işte bu fazla özgürlügün olduğunun göstergesi bizim tek sıkıntımız fazla özgürüz arpa fazla geliyor
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİRLERDE MOTOSİKLETLER ASLA TRAFİK KURALLARINA UYMUYOR Neden DENETİM YOK ???
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    evet halk otobüs şöförleri,belediye otobüsleri,minübüsçüler çok kontrol ediliyor hemde çok kurallara uyuyorlar derdiniz anca garibanla garibanın bineği ile
    İlk beğenen sen ol
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    ben oturduğum bölgede motorcular öyle motorcu derken işinde gücünde kullanan halim selim prof olanlardan bahsetmiyorum eksoz sesli ehliyetsiz bir aşşağı bir yukarı giden çevreyi ses ve tehlike bakımından rahatsız eden onlarca diyorumki beş gün polis olsam sadece bizim caddeyi sokakları bir aşşağı yukarı gitsem bu motorların en az 30 tanesini toplar diğerlerinide ceza manyağı yaparım.ha bu arada bu neden yapılmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.