Antalya

Yine alkollü yakalanan genç sürücünün polise cevabı şaşırttı: Annem beni mahvedecek

11:48 09 Ekim 2022 1 Yorum Var
Yine alkollü yakalanan genç sürücünün polise cevabı şaşırttı: Annem beni mahvedecek

Antalya'da daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el koyulan genç sürücü polis kovalamacası sonucu yine alkollü araç kullanırken yakalandı.

Alanya ilçesinde abartı egzoz ile cadde cadde gezerek çevreye rahatsızlık veren bir otomobil olduğu ihbarı üzerine İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler harekete geçti. Belirli noktaları kapatan trafik polisleri, çevreye rahatsızlık veren aracın 34 BKV 20 plakalı otomobil olduğunu tespit etti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerinden takip edilen araç, Alaiye Caddesi üzerinde polis tarafından durdurulmak istendi. Ekiplerin ‘Dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü bir anlık manevra ile kaçmaya devam etti. Peşine takılan ekipleri atlatmak isteyen trafik magandası, yaklaşık 200 metre ileride polis tarafından yakalandı.

Antalya alkollü genç sürücü

"ARABA ANNEMİN ÜZERİNE KAYITLI DUYARSA BENİ MAHVEDECEK"

Otomobil sürücüsü Tunahan B. ve yanında bulunan arkadaşı Soner Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bir miktar esrar bulundu. Yapılan kontrolde alkollü olduğu tespit edilen sürücü Tunahan B’nin daha önceden alkollü araç kullanma suçundan sürücü belgesini yakalattığı öğrenildi. Gözaltına alınan Tunahan B'ye polis ekiplerinin neden kaçtığını sorması üzerine verdiği cevap ise pes dedirtti. Tunahan B., "Ehliyetim yoktu. O yüzden kaçtım ağabey. Araba annemin üzerine kayıtlı. Duyarsa beni mahvedecek" ifadelerini kullandı.

Antalya alkollü genç sürücü

TRAFİKTEN MEN EDİLİP PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sürücüye Ehliyetsiz ve alkollü araç kullanma, ‘Dur’ ihtarına uymama, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek gibi kural ihlallerinden 10 bin 500 TL para cezası kesildiği öğrenildi. Aracın ise trafikten men edilerek otoparka çekildiği belirtildi.

Antalya alkollü genç sürücü

Antalya alkollü genç sürücü

Antalya alkollü genç sürücü

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ahmet YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kabahatler için de avrupadan ilham alsak ya, araç direkt kamulaştırılsın ve sürücüsü hapsedilsin. İngiltere başbakanı'nın ( Blair) oğlu örneğindeki gibi..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.